dimecres, d’agost 30, 2006

DdN-Cs a la FAB

Hola companyes!
El passat 25 d'agost DdN-Cs junt amb Dones en lluita vam realitzar diferents activitats a la FAB (festa alternativa als bous) de Borriol. Aquesta vegada tampoc vam tindre molta sort amb els elements tecnològics i ja dubtem si hi ha cap tipus de complot contra aquesta germanor...hi haurà que investigar directament si està microsoft al darrere!!
Bromes a banda, la vesprada semblava molt bona...dones en lluita havien preparat una presentació del col.lectiu amb fotos i una xarradeta en torn al concepte de feminisme i la seua relació amb els moviments socials i dones de negre també portavem una presentació de la xarxa a nivell local i internacional, a més d'un taller artístic al voltant de la situació actual al Líban.
Però no sempre ix bé tot el que preparem, així que després de dues hores vam tindre que improvisar una taula redona i fer les presentacions a viva veu, el problema va ser que ja es va fer molt tard i encara es tenia que passar el documental de "Precarias a la Deriva" per tant el taller artístic no es va poder realitzar, queda pendent per l'any vinent!
Agraïm molt tot els esforços i el tracte rebut per part de l'organització.
Us animem a participar l'any que bé a la X FAB, si voleu més informació visiteu aquest lloc:
www.fab-borriol.org

dilluns, d’agost 21, 2006



Aqui tienes la Pancarta de Bienvenida que han preparado las mujeres de Negro de Palma.








La sala multifuncional de Can Vent














Esta es la higuera en la que la anfitriona nos invita a dejar los errores y los malentendidos


Y esta es la Iglesia de Campos, el pueblo en el que se situa can Vent

dones de negre-Cs


Hola, continuo anotando imagenes del viaje a Mallorca de las mujeres de negro del Estado Español. Esta es la piscina de can vent




Y esta es la família de can vent

dones de negre-Cs