divendres, d’abril 28, 2006

TORNA FORMIGUER. HO CELEBRAREM AMB EXPOSICIÓ I CONCERT A LA QUECA


Amb motiu del resorgiment del col·lectiu FORMIGUER que va mantindre el lloc que ens va vore neixer i creixer com a grup, col·laborem en un acte de reapropiació de la seva identitat formiguera (ara de manera clarament desvinculada del que va ser el seu espai) que, algunes persones sense escrúpols estan tractant il·legítimament de rentabilitzar.
Formiguer va ser i continuarà sent un projecte propi del col·lectiu que el va crear, i per aixó celebrarem la seva tornada.
us animem a que ens acompanyeu. Tindrem exposició, musiqueta i piscolabis

Concentració Abril 2006









Amb la concentració d'abril, entrem a la recta final d'aquesta temporada, que interrompirem per l'estiu.

Lamentablement, l'increment constant de mortes, agredides i dones violentades de les més variadaes maneres fan necessari que continuem eixint al carrer per tal que ningú s'oblide.
El nostre homenatge/denuncia mensual ens ajuda a recordar que queda molta lluita per davant.

PAELLETA DE FAENA











Ací teniu una mostra del que va ser la paella que Dones de Negre vam fer a Les alqueries de Santa Bárbara passat 22 d'abril.
Com sempre, vam tindre una agradable jornada de trobada y faena, que en aquesta ocassió es va centrar en l'informació de la trobada de Sevilla, preparatoria de la trobada internacional de 2007 a València, la informació general de les futures accions i, necessariament en la preparació de la vigilia corresponent als messos que venen.

dilluns, d’abril 10, 2006

DdN-Cs al CP Pintor Sorolla de Les Alqueries

Bo. Tornem a l'escola. Aquesta vegada amb grups un poquet més majors (1er i 2n d'ESO i 3er cicle de primària. L'experiència promet. Segur que nosaltres gaudirem molt. Ja ho hem fet avui i ho farem fins dimecres, quan farem la cloenda de la nostra intervenció amb la vigília al pati de l'Escola, on es mostraran les pancartes dels grups amb els que hem treballat.

Continuarem contant-vos conforme anirem fent. Pel moment, ací teniu una mostra del que ha passat.