divendres, de novembre 28, 2008

I CONVOCATÒRIA D'ART POSTAL

Aquesta va ser la convocatòria d'art postal que es va fer des de la xarxa feminista de la plana en commemoració del 25 de novembre, les fotos són el resultat del taller realitzat al casal popular de castelló.
I CONVOCATÒRIA D’ART POSTAL 25 de NOVEMBRE
DÍA INTERNACIONAL DE LA NO VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES
Les dones arran del món continuen sent objecte de permanents i reiterades violències: física, psíquica, estructural i cultural, que impregnen la qüotidianitat de les nostres vides afectan directament al desenvolupament natural i equitatiu entre gèneres. En aquest començament del segle XXI, del que s’ha dit és el Segle de les Dones, assistim davant d'un sistema social de dominació i marginació etnocèntric, patriarcal, homòfob i cada vegada més violent.
Cada minut que passa, moltes dones al món són silenciosament maltractades a nivell físic; en la parella, en la casa, en el treball, al carrer, i moltes més ho són a nivell psíquic, laboral, econòmic, social, institucional, corporal, cultural,...; és necessari trobar vies de resistència i de transformació per fer visible tota aquesta violència i trencar aquest permisiu silenci.
Amb motiu de la commemoració del Dia intenacional de la No Violència Contra les Dones, la Xarxa Feminista de la Plana us convida a participar en la I Convocatòria de Art Postal. Aquesta acció ens permet expressar idees, conceptes, pensaments, desitjos,... en relació a qualsevol de les manifestacions de la violència contra les dones, mitjançant qualsevol tècnica visual que siga útil per a materialitzar la creativitat (collage, fotografia, dibuix, estampació, pintura,...).
Si voleu participar heu de gastar la tarjeta postal en blanc que trobareu en el Casal Popular, on es realitzarà els dies 21 i 22 a partir de les 7 de la vesprada, un taller d’art postal. Les postals seràn exposades de manera col.lectiva i enviades masivament el mateix dia 25 de Novembre.
Fes-nos arribar la teva aportació per correu postal (C/D’amunt, 167 de Castelló), per correu electònic (xarxafeministadelaplana@gmail.com) o en má en el Casal Popular.
NO EXEREIXES, NO TOLERES, NO JUSTIFIQUES LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE. DIGUEM PROU A LES AGRESSIONS DEL PATRIARCAT!!!
TOTS I TOTES ELS DIES 25 DE NOVEMBRE!!











1 comentari:

Mon ha dit...

http://lagarrofa.blogspot.com/2011/02/convocatoria-mail-art.html
per si us pot interessar