dilluns, de març 02, 2009

REFLEACCIÓ = REFLEXIÓ (pensament) + ACCIÓ (resultat de fer) ----- participa!!!!



Des de la Xarxa Feminista de la Plana us volem convidar a participar en aquesta activitat pensada per commemorar el 8 de març, enguany la temàtica central de la diada volta entorn a la crisi (llegir manifest). Pensem que és important la reflexió però també les accions i les solucions, és per això que proposem creativitat i sabers populars per fer-li front.
Aquest és el punt de partida per la refleacció.
Sabem el principi i el final però ens falta la trama; l’argumentació i el procés de creació és cosa de tots i totes.
La proposta que teniu entre les vostres mans, físiques o virtuals, té com a objectiu final la plasmació gràfica dels vostres pensaments, reflexions, desitjos, solucions,... entorn a la temàtica dalt esmentada. El resultat final es visualitzarà en forma de mural col•lectiu en una de les parets cedides ‘expressament’ pel Casal Popular.
Si encara no enteneu molt bé de que va açò, no patiu, continueu llegint per saber com fer-lo ...
- Reflexiona entorn la crisi des del pensament creatiu i els sabers populars.
- Actua plasmant els teus pensaments sobre el paper de manera visual, escrita, amb collage, fotomuntatge o altres tècniques en primícia.
- Vine a muntar-lo tot en forma de mural a la paret del casal, aportant idees i mà d’obra (la data del mural encara no està confirmada, si ens deixeu el vostre mail us avisarem del gran dia).
Això és tot. Salut!